Dartproducten op maat banner

Dartproducten op maat

Ontdek de mogelijkheden!

Customized Kabinet

Creëer jouw eigen product.

Dat we bij Embassy Benelux maatwerk kunnen leveren staat inmiddels wel als een paal boven water. We helpen jouw spelers met het vinden van de perfecte set-up voor hun darts en zijn voor onze eigen merken ook in staat om een mooie, gevarieerde range neer te zetten.

We passen onze expertise toe op jouw wensen.

Maar daar blijft het niet bij! We mogen ons inmiddels ook specialist noemen in de zogenaamde ‘Customized’ artikelen. Dit zijn artikelen die helemaal volgens de wens van onze klant worden gemaakt. Je kunt hierbij zo klein denken als een batch flights naar eigen design en zo groot denken als pallets vol met dartborden voor een speciale gelegenheid. Dankzij onze productiemogelijkheden in huis, in combinatie met onze expertise en onze vele contacten in de gehele dartswereld, vinden we altijd een oplossing die bij jou past.

En dit is inmiddels ook bekend in de darts wereld. Er zijn inmiddels een half dozijn grote dartshops door heel Europa die een eigen range hebben kunnen opzetten met onze hulp. Verder worden we regelmatig benaderd voor speciale acties met relatiegeschenken, kerstpakketten en dergelijke. Bovendien hebben we ook al een aantal keren een grote opdracht uitgevoerd voor een wereldmerk dat zich op een of andere manier als sponsor aan het darten heeft verbonden.

En dat allemaal met een razendsnelle levertijd.

Bull's logo op shirt

De mogelijkheden zijn eindeloos.

- Eigen (bedrukte) dartborden, kabinetten of dartbord surround

- Eigen design op je flights of shafts

- Eigen range dartpijlen, compleet met eigen verpakking en eigen design flights en shafts.

- Of een combinatie van deze dingen; oftewel een complete dartset. Dit wordt vaak gedaan zodat mensen meteen alles hebben om te kunnen beginnen met spelen.

- Dart tasjes bedrukken of giftsets samenstellen

- Eigen dartmat, volledig volgens uw ontwerp

En tenslotte natuurlijk nog alles wat aan uw eigen creatieve brein ontspruit.

Je kunt het zo mooi niet bedenken, of we zijn heel graag bereid om mee te denken of datgene uitvoerbaar is!

Maak nu jouw eigen dartproducten!

Graphic Designer