Partners

We werken samen met enkele van de grootste namen in de dartswereld, en we zijn trots op onze jarenlange samenwerking met onze wereldwijde partners. 

Onze partners

Viaplay

Viaplay

Viaplay is een video-on-demand dienst van de Viaplay Group. Viaplay zendt alle PDC wedstrijden uit, inclusief de jaarlijkse World Cup.
Mastercaller

Mastercaller

De website van de enige echte Jacques Nieuwlaat. Hier vindt je alle belangrijke uitslagen en statistieken van alle dartcompetities en darters.
DartConnect

DartConnect

DartConnect is 's werelds meest complete score platform, gebruikt door de PDC, WDF en Seniors Tour.  Bulls NL werkt samen met DartConnect om een totaaloplossing te bieden voor je toernooi - alles wat je nodig hebt om een wedstrijd te organiseren, vanuit één bron. Jij hebt genoeg te organiseren - wij kunnen het eenvoudig maken.
Interwetten

Interwetten

Interwetten is over de hele wereld bekend als een online entertainment bedrijf, bekend om zijn klassieke sportweddenschappen portfolio en een uitgebreid slot aanbod.
Dartfreakz logo

Dartfreakz

Dartfreakz.nl doet sinds 2009 verslag van darts nieuws. Zij verslaan darts nieuws van de PDC, BDO, WDF, NDB maar ook van paradarts (G-darts), jeugd, dames en lokaal.